SCRUM

 

Scrum.org zajednica je globalna mreža stručnjaka koji rade na unapređenju razvoja softvera. Naučite od onih koji su već bili tamo gde se vi nalazite danas. Za sve naše polaznike obezbeđeno je besplatno onlajn polaganje za zvanični Scrum.org sertifikat.

Za termine narednih treninga pratite vesti na ovim stranama, Facebook stranici Vojvođanskog IKT klastera i kalendar treninga i ispita.

 

 

 

Programi obuke:

Scaled Professional Scrum™
Kako da planirate, pokrenete, skalirate i upravljate velikim razvojnim projektima pomoću Scrum-a i Nexus-a? Na ovoj radionici naučite kako da uspešno skalirate i upravljate Scrum projektima. Kroz ovu obuke ćete steći sposobnost da identifikujete potrebne prakse i tehnike koje će Vam pomoći da sa takvim projektima budete uspešni.
Professional Scrum Foundations™ Professional Scrum Master™
  Uskočite u Scrum i dočekajte se na noge uz obuku sa fokusom na praksi i postavite temelje za svoj Scrum razvoj.   Da li ste odgovorni za efektivno uvođenje i primenu Scrum-a? Pridružite nam se na naprednoj obuci i postanite Scrum Master.
Professional Scrum Developer™ Professional Scrum Product Owner™
  Naučite da primenite moderan, agilan pristup u inženjeringu i povećajte svoje sposobnosti za isporuku softvera.   Za sve one koji su odgovorni za maksimiziranje vrednosti koju nosi softver i usluge koje isporučuju.
NOVO: Bilo koji od sertifikovanih Scrum.org treninga + Lean Coffee + Skype konsultacije 1 na 1 sa trenerom NOVO: Jednodnevni ne-sertifikovani trening + jedan dan Q&A
  Tokom poslednja dva sata sertifikovanog treninga učesnici imaju priliku za razgovor sa trenerom po modelu “Lean Coffee”, plus sat vremena Skype konsultacija jedan-na-jedan sa Ralfom, nakon treninga.   Tokom ovog treninga, detaljno objašnjavamo Scrum teoriju kontrole procesa i kako se implementira. Kroz različite primere i vežbe ćemo objasniti kako Scrum funcioniše, a na kraju ćete biti spremni da implementirate Scrum u svojoj organizaciji.
 1  2
 3  4

 

Predavači:

Od 2010. godine sarađujemo sa iskusnim nemačkim predavačem Ralfom Johamom i njegovim timom stručnjaka koji već tradicionalno drže treninge u Novom Sadu i od strane polaznika ocenjeni su kao vrhunski predavači.

 trainers  5

Prijava:

Prijave se primaju po redosledu prijavljivanja i do popune kapaciteta, a svaki trening će biti posebno najavljen u rubrici Najnovije vesti na početnij stranici ovog sajta.

In-house:

Ako imate najmanje 10 polaznika i zainteresovani ste da se trening organizuje u Vašim prostorijama, pišite nam na scrum@vojvodinaICTcluster.org ili se javite na 021 3000 302.

 

Ukoliko imate pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte na scrum@vojvodinaICTcluster.org ili telefonom na 021/3000-302.

VOICT_LOGO_WIDE_JPG

Vojvodina ICT Cluster Akademija

Vojvodina ICT Cluster Akademija