Dva javna ISTQB kursa u Novom Sadu

Vojvodina IKT Klaster i Quality House nastavljaju saradnju i u 2017. godini.  Odmah posle novogodišnjih praznika, već u februaru, organizujemo dva javna kursa u Novom Sadu, u zgradi Poslovnog inkubatora, na adresi Vojvođanskih brigada 28.

ISTQB Foundation Level

02 – 04. februara, 2017. godine

Kurs ISTQB Foundation Level Vam daje sveobuhvatan pogled na to kako se vrši testiranje od ranih faza planiranja do kontrole i izbora pristupa, kao i na metodologiju pripreme testiranja. Instruktori Quality House-a pomažu Vam u sticanju detaljnog uvida u pojedinačne tehnike koje se koriste za različite tipove testiranja i u potpunosti razumeju ulogu testera u procesu razvoja softvera. (pročitaj više)

ISTQB Agile Tester Extension

Datum: 24 – 25. februar 2017. godine

Unapredite sposobnosti testiranja koje već posedujete kroz odobreni ISTQB Extension kurs organizovan tako da pruža testerima praktični trening i usavršavanje za rapidni razvoj aplikacije u agilnom testiranju. Quality House Vas uči ne samo princpipima i praksi agilnog testiranja, već i kako raditi u agilnom timu i kako prilagoditi svoje individualno iskustvo i znanje o testiranju, agilnom testiranju. (pročitaj više)

NOVOGODIŠNJI POPUST !!!

Na već odobrene popuste koje ostvarujete kao članica IKT Klastera,
za uplatu do
13. januara 2017. godine dobijate dodatni popust od 5%!

 

Za dodatne informacije i/ili prijave za obuku pozovite 021 3000 302 ili pišite na ISTQB@vojvodinaICTcluster.org

image001

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vojvodina ICT Cluster Akademija

Vojvodina ICT Cluster Akademija